PUBLICARTO KOPPELT PRINT AAN AUGMENTED REALITY: EEN REVOLUTIE

Persbericht

Aalst, 22 augustus 2018


PUBLICARTO KOPPELT PRINT AAN AUGMENTED REALITY: EEN REVOLUTIE

Adverteren in print behoort tot het verleden? Niet met de augmented reality-toepassing die Publicarto nu als eerste in Vlaanderen lanceert. SnapPress geeft zo’n bijzondere extra dimensie dat aandacht is gegarandeerd.

Wat is het?
SnapPress is een app die je op je smartphone of tablet installeert. Je neemt een foto – snap – van de pagina met het SnapPress-logo en de verborgen content manifesteert zich op je scherm. Het lijkt wel magie.

Wat kan het?
Die verborgen content kan bestaan uit 3D-animaties, foto’s, videofilmpjes, muziek, een promotie en nog heel veel meer. Natuurlijk kan er ook rechtstreeks gelinkt worden naar websites, e-mail of telefoon.
Print en digitaal komen met deze augmented reality voor het eerst samen en dat mag best revolutionair worden genoemd. SnapPress is dan ook bruikbaar voor redactionele pagina’s of zelfs de cover van een magazine, waar bijvoorbeeld de geïnterviewde de lezers rechtstreeks toespreekt via een videofilmpje.

Hoe werkt het?
SnapPress is eenvoudig en gratis te downloaden via de Appstore en Google Play. Snap met je smartphone over deze pagina en je ziet meteen hoe het werkt. Uiteraard kan je deze experiences delen op Facebook met Drop by SnapPress.

Wanneer beschikbaar?
Publicarto biedt SnapPress vanaf nu aan op al haar magazines in mediaregie, voor zowel de B2B als de B2C-bladen. De primeur is voor Fidea die met Sven Nys in het kader van de #safecycling-campagne adverteert in het nummer van 22 augustus van De Bond Magazine. Fidea opteert steeds meer voor video en sociale media: “Zeker wanneer we ons naar de jongere cliënten en bemiddelaars richten. Dankzij deze applicatie slagen we er nu in om een brug te slaan tussen spotjes en advertenties. Offline en online schuiven voortaan in elkaar, hoe mooi is dat? Een mooi, creatief concept en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.”

Snap nu de bijgevoegde pagina om de boodschap van Sven Nys te zien.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie: Guy Spietaels, Managing Director, [email protected]
www.publicarto.be

 Publicarto in Aalst is al meer dan 50 jaar actief als full-service en onafhankelijke reclameregie gespecialiseerd in doelgroepgerichte communicatie. Een waaier aan advertentiemogelijkheden zorgt voor een optimaal bereik van de beoogde doelgroep: vrouwen, gezinnen, senioren, HR, management & leadership, cultuur.

Terug naar nieuws