Beste automerk, kies eens iets anders!

Publicarto juicht de vernieuwing van het Autosalon toe en komt zelf ook met nieuws. Voor het eerst verenigt de regie zijn uitgevers in sterke mediapakketten met voordelen op maat van het autosalon. Adverteerders kunnen kiezen tussen een zeer brede communicatie of enkel focussen op doelgroepen in de consumentenmarkt of de zakenwereld.

De 100e editie van het Autosalon zal meer dan ooit gericht zijn op consumenteninformatie. Van 14 tot 22 januari 2023 zal het Autosalon van Brussel voor de allereerste keer de prestigieuze verkiezing The Car of the Year te verwelkomen. Sinds 1964 wordt dit label uitgereikt aan de beste auto beschikbaar op de Europese markt.

Publicarto heeft daarom beslist om ook een  nieuw format te lanceren voor adverteerders. Automerken kunnen kiezen voor een combinatie van sterke ledenbladen, elk met hun eigen typische profiel. Samen beschikken de organisaties over een oplage van meer dan 600.000 magazines.

Adverteerders kunnen kiezen voor een totaal pakket op de totale oplage, of meer gesegmenteerd hun aanbod voorstellen. In de consumentenmarkt is er de keuze tussen gezinnen, actieve 50+ers, sterke vrouwen, … In de zakelijke markt bereik je KMO-bedrijfsleiders, aandeelhouders, bestuurders en eenmanszaken. Publicarto’s autodeal biedt een sterk prijsvoorstel met een gecombineerde korting die kan oplopen tot 25% indien je kiest voor het totaalpakket.

Wie adverteert bij Publicarto steunt hiermee ook het sociaal weefsel in de samenleving. Het overgrote deel van de advertentiebudgetten vloeit namelijk terug naar de maatschappelijke organisaties.

De pakketten zijn hier te bekijken.

Meer informatie: [email protected]

Terug naar nieuws