Nieuw: GROOTouders, magazine van Gezinsbond

GROOTouders, het nieuwe magazine van de Gezinsbond!

Publicarto is trots het nieuwe magazine ‘Grootouders’ van Gezinsbond commercieel mee te mogen uitbouwen. De titel richt zich als eerste op grootouders en hun unieke rol in de opvoeding.
Het magazine focust specifiek op de unieke rol die grootouders opnemen in de opvoeding van hun kleinkinderen en heeft dus veel aandacht voor de relatie tussen grootouders en kleinkinderen. In het magazine komen deskundigen aan het woord en vooral ook grootouders zelf. Een eerste getuigenis van grootouders vind je via hier.

De eerste “GROOTouders” valt op 21 juni in de bus, daarna verschijnt het om de drie maanden. Tussen de verschillende magazines door worden ook nieuwsbrieven naar de grootouders gestuurd.

Het eerste nummer krijgt als titel “TROTS”. “Want ja, we zijn trots. Niet alleen omdat we een nieuw magazine op de wereld zetten, maar ook omdat die vele grootouders trots mogen zijn op hun unieke rol”, besluit Helga Basteleurs van de Gezinsbond.

Alle leden-grootouders van de Gezinsbond kunnen zich gratis abonneren op het nieuwe magazine. Ook wie geen lid is, kan eenmalig een proefnummer opvragen: www.goedgezind.be/grootouders

Benieuwd naar de advertentiemogelijkheden? Contacteer gerust Liesbeth Joos voor meer informatie of een offerte op maat.

Terug naar nieuws