MT magazine wint award ‘beste lancering’

Het nieuwe magazine MT kreeg op 27 oktober in Brussel de ‘Business to Business Press & Communication Award’ uitgereikt voor de beste lancering van 2016. Uitgever Publicarto is daar natuurlijk enorm fier op.

De Business tot Business Press & Communication Awards is een gezamenlijk initiatief van Marcom World, UPP en B2B Press. De awards bekronen de titels in de Belgische en Luxemburgse vakpers – print en digital – en de Business to Business communicatiedragers voor hun uitzonderlijke inspanningen tijdens het afgelopen jaar.

De jury van experts was vol lof over MT. Over de uitvoering: de boeiende onderwerpkeuze, de kwaliteit van de artikelen en de frisse en aangename lay-out. Bovendien zijn de gewekte verwachtingen waargemaakt. ‘Het magazine biedt echt een nieuw geluid en is daarmee een verrijking voor het medialandschap.’

MT (Management Team) is dit jaar in april gelanceerd als businessmagazine voor CEO’s, zaakvoerders, directieleden en managers. De leiders van vandaag en morgen inspireren met nieuwe ideeën en inzichten is ons doel. Voor deze mannen en vrouwen volgen wij de tijdgeest in drie telkens terugkerende pijlers: het (internationale) speelveld van leiderschap, business en management.

De twee initiatiefnemers van MT.be draaien al meer dan 35 jaar mee in de wereld van HR, ondernemers en topmanagement. In België is Publicarto sinds jaar en dag gespecialiseerd in doelgroepencommunicatie, MT MediaGroep is de uitgever van MT in Nederland, een toonaangevend merk voor ondernemers en topmanagers. Zo bundelt MT magazine marktkennis en het netwerk met uitgeefervaring voor decision makers tot een ijzersterke combinatie.

MT.be lanceert begin 2017 een volledig vernieuwde website vanuit hetzelfde principe: topmanagers helpen succesvol te zijn in hun job en de te behalen bedrijfsdoelstellingen. Toekomstige MT-events zullen ook directies en hoger management live bij elkaar brengen rondom actuele topics en/of thema’s.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het afsluiten van het laatste nummer van 2016, de MT van november bevat een eigen onderzoek naar de maakindustrie. MT gaat met heel veel goesting door in 2017. Het MT-team heeft alweer zoveel ideeën en inspiratie opgedaan dat het haast niet kan wachten tot februari.

mt-rood-web
Terug naar nieuws