Be•at Venues (nieuw)Terug naar overzicht

Be•at is Belgisch marktleider op het vlak van zaalexploitatie voor publieke evenementen. Hiervoor heeft het vijf arena’s en drie theaters in beheer.

TheaterMag is een nieuw magazine dat theaterliefhebbers wegwijs maakt in het enorme aanbod van musicals, comedy shows, concerten, ballet en theatervoorstellingen in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Het magazine brengt een nieuwe, frisse kijk op alles wat de komende maanden voor en achter de schermen van de drie theaters gebeurt.

De programmafolders van Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt zijn handige theaterkalenders in meeneemformaat.
Met jouw advertentie kan je jouw evenement, product of dienst in de kijker zetten bij een grote groep theaterbezoekers.

Website
De websites van be•at worden jaarlijks door honderdduizenden theater- en muziekliefhebbers bezocht. Ze informeren en inspireren zich online. Jij kan hun aandacht trekken met een banner op de homepagina.

Nieuwsbrieven
Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe concerten en voorstellingen in de zalen van be•at kan zich aanmelden op één van onze (thema) nieuwsbrieven. In elke nieuwsbrief is ruimte voorzien voor een banner.

Digital signage
Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden, beschikt elke be•at zaal over een intern televisienetwerk (80 schermen in 7 zalen). Via dit kanaal worden evenementen gepromoot, maar bestaat ook de mogelijkheid om te adverteren.

Activatie sampling
De zalen van be•at ontvangen elk jaar anderhalf miljoen bezoekers. Met een doelgerichte, originele activatie of exit sampling heb je de mogelijkheid om je evenement, product of dienst effectief in de kijker te zetten.