Maxine Meuleman aan boord bij Publicarto

Publicarto werkt aan een groeiverhaal en haalt Maxine Meuleman aan boord. Maxine gaat aan de slag als accountmanager bij de reclameregie. Ze zal werken voor de uitgever Bruidmedia BV en de sectoren lifestyle, automotive, bruingoed en witgoed. De nieuwe digitale diensten SEO en programmatic ads komen ook onder haar hoede.

Maxine werkte in het verleden als eens voor de regie. Na haar studies communicatiemanagement en master meertalige communicatie, startte ze haar loopbaan in de reclamewereld als sales support bij Publicarto. Daarna ging ze aan de slag als internal accountmanager bij Trustmedia, de reclameregie van De Tijd/l’Echo en bij het evenementenbureau Goosebumps Events (nu Colorclub) en later als social mediamanager bij Fashion Forum. Maxine werkte ook ruim twee jaar als senior marketing officer bij Eubelius, het grootste advocatenkantoor van ons België.

“Nu ben ik terug aanbeland waar ik begon, bij Publicarto. Ik kijk enorm uit naar de ontmoetingen binnen de sectoren waarvoor ik verantwoordelijk ben. Ik hoop van Bruidmedia een sterk merk te maken op de Belgische markt en wil de autosector nog meer naar onze doelgroepgerichte media leiden. Ik kan rekenen op de steun van een geweldig team en ga met veel enthousiasme deze mooie uitdaging aan,” aldus Maxine Meuleman.

“Het zijn uitdagende tijden in de reclamewereld, maar er zijn ook opportuniteiten te rapen,” aldus general manager Philip Peeters “Onze aandeelhouders geloven in een groeiverhaal en met een gemotiveerde commerciële kracht als Maxine moet dit lukken.”

Terug naar nieuws